Tema e muajit Maj, “Unë tanimë jam rritur

Tema e muajit Prill, “Mirësia, miqësia

GRUPMOSHA TEMA JAVORE E HËNË (29/03/2021) E MARTË (30/03/2021) E MËRKURË (31/03/2021) E ENJTE (01/04/2021) E PREMTE (02/04/2021)
0 - 3 vjeç,
0-18 muaj
Tema të lira ✅ Unë ndjek lojën tënde ✅ Vishemi me ngjyrë blu dhe luajmë me radhë
0 - 3 vjeç,
18-36 muaj
Tema të lira ✅ Njerëzit janë të ndryshëm ✅ Pema e mirësisë
3 - 4 vjeç Tema të lira ✅ Përralla: Luna që u shërua nga shokët e shoqet e saj ✅ Dita Botërore e Vetëdijesimit për Autizmin
4 - 5 vjeç Pranvera sivjet ✅ Kutia e këshillave të miqësisë ✅ Kavanozi magjik
5 - 6 vjeç Pranvera sivjet ✅ Joga për fëmijë “Kafshët dhe lumenjtë” ✅ Kavanozi magjik

Tema e muajit Mars, “Pranvera

GRUPMOSHA TEMA JAVORE E HËNË (29/03/2021) E MARTË (30/03/2021) E MËRKURË (31/03/2021) E ENJTE (01/04/2021) E PREMTE (02/04/2021)
0 - 3 vjeç,
0-18 muaj
Tema të lira ✅ Grisim letrat ✅ Luajmë e kërcejmë ✅ Shporta pranverore
0 - 3 vjeç,
18-36 muaj
Tema të lira ✅ Supa me lule ✅ Buqeta me lule ✅ Mbjellim Lule
3 - 4 vjeç Tema të lira ✅ Të eksplorojmë natyrën ✅ Të kujdesemi për veten ✅ Ushqimet e shëndetshme
4 - 5 vjeç Pranvera sivjet ✅ T’i matim objektet ✅ Rrjeta e merimangës ✅ Loja me kukulla
5 - 6 vjeç Pranvera sivjet ✅ Flutura krahëbukur

Tema e muajit Shkurt, “Kosova, vendi im

Tema e muajit Janar, “Kafshët e dëborës

Tema e muajit Dhjetor, “Gëzime dimërore

Tema e muajit Nëntor, “Shëndeti”

Tema e muajit Tetor, “Magjia e Vjeshtës

GRUPMOSHA TEMA JAVORE E HËNË (12/10/2020) E MARTË (13/10/2020) E MËRKURË (14/10/2020) E ENJTE (15/10/2020) E PREMTE (16/10/2020)
0 - 3 vjeç,
0-18 muaj
Ushqimi në familjen time ✅Dy duar, tri gjëra ✅Ushqehem dhe argëtohem ✅Gjejmë të njëjtat ✅Engima (puzzle) me fruta ✅Loja ndijore me fruta
0 - 3 vjeç,
18-36 muaj
Ushqimi në familjen time ✅Krijoj orarin tim ditor të ushqimit ✅Më ushqe! ✅Bëni sos ose pure molle vetë ✅A e mbajte mend? ✅Mini Pica
3 - 4 vjeç Kafshët që jetojnë në drunjë ✅Bufi ✅Rosa ✅Përralla "Rosaku i shëmtuar" ✅Ushqimorja e zogjve ✅Fluturo si.....!
4 - 5 vjeç Kafshët që jetojnë në drunjë ✅Foleja ✅Vezet me forma ✅Ne jemi zogj ✅Ketri me gjethe ✅Bufi
5 - 6 vjeç Ç’na dhuron vjeshta ✅Pemët dhe perimet ✅Ylli në mes të mollës ✅“Kush e ndërroi vendin?” ✅Çfarë ka formë rrethore? ✅Iriqi dhe mollët

Tema e muajit Shtator, 2020 ”Vjeshta”

 

Tema e muajit Korrik, 2020 ”Stina e verës”

 

Tema e muajit Qershor, 2020 ”Natyra dhe zogjtë”

 

Tema e muajit Maj, 2020 ”Gjithçka rreth meje”

 

GRUPMOSHA TEMA JAVORE E HËNË (25/05/2020) E MARTË (26/05/2020) E MËRKURË (27/05/2020) E ENJTE (28/05/2020) E PREMTE (29/05/2020)
0 - 3 vjeç Unë mund ta bëj vetë ✅ Transfe-rojmë ✅ Rrotullohem bashkë me lodrat ✅ Na ishte njëherë… ✅ Loja e memories E mbajmë ekuilibrin
3 - 4 vjeç Unë mund ta bëj vet ✅ Numrat në familje ✅ Libri i emocioneve ✅ Sporti i preferuar ✅ Ngjyrosim me gishta Katalogu i shkronjave
4 - 5 vjeç Unë mund ta bëj vet ✅ Fjalët kyçe ✅ Gjyshërit e mi ✅ Hapësira ime ✅ Maskat shtëpiake Ushqehem shëndetshëm
5 - 6 vjeç Koha ecën ✅ Dje, sot dhe nesër ✅ Të punojmë si ora ✅ Lojë me birila ✅ Unë jam kuzhinier/e iktura ime

Tema e muajit Prill, 2020 ”Shtëpia ime”

Mosha e fëmijëve E HËNË E MARTË E MËRKURË E ENJTE E PREMTE
0 - 3 vjeç ✅ Eksplorojmë me shqisa ✅ Më e madhe, më e vogël ✅ Unë jam piktor Ngjesim, çngjesim Festa e 1 Majit
3 - 4 vjeç ✅ Akuariumi ✅ Gjejmë të njejtat ✅ Rrjeta e merimangës Mos u rrëzo Festa e 1 Majit
4 - 5 vjeç ✅ Libri i familjes ✅ Vazot me ngjyra ✅ Qëndisim letrën Ylberi Festa e 1 Majit
5 - 6 vjeç ✅ E gjeta ✅ Buqetë lulesh ✅ Eksperimenti Vizatimi pa e parë Festa e 1 Maji