Koha e ngrënies kreative

Zhvillimi i aktivitetit: Të ushqyerit në tryezë për çdo ditë bëhet e mërzitshme, posaqërisht në pranverë kur ditët janë të ngrohta e me diell. Pse mos të bëni piknik? Përgatitni ushqimin, paketojeni atë dhe merrni një batanije me vete e dilni në oborr apo në park që ta hani mëngjesin apo drekën tuaj.