Akullorja me shkumë

Kësaj radhe do të përdorim shkumën e rrojes së babait për të bërë një aktivitet interesant.

Përzieni shkumën e rrojes me disa pika të ngjyrave tempero dhe modeloni akulloren me ngjyra të ndryshme.

Po ashtu për ata që duan që fëmijët e tyre edhe të shijojnë shkumën mund ta rrahin me mikser të bardhën e vezës me sheqer që të përfitojnë një shkumë shumë atraktive për lojë dhe shumë të shijshme për ta shijuar, nesë keni ngjyra për ushqim atëherë e bëni edhe më atraktive.

E zbukuroni akulloren me çkado që keni në kuzhinën tuaj.