Akullore me jogurt dhe pemë/akullore me copa të pemëve

Në kubet e akullit për ujë, kësaj radhe mund të vendosni një përzierje të shëndetshme dhe shumë të shijshme për fëmijët.

Përzieni jogurtin me copa të vogla të pemëve dhe derdheni mbi kubet për akull. Vendosini në to lugë të çajit që ti ndihmojë fëmijës si mbajtëse pas ngrirjes.

Pasiqë ngrihet keni një akullore shumë të shëndetshme dhe të shijshme, por më e rëndësishme që fëmija juaj e ka bërë vetë akulloren.