Forcojmë gishtat

Sot i keni dy mundësi për lojra:

  • Mbusheni një tas me kapëse të rrobave dhe bashkë me fëmijën uluni dhe vendosini në anët e tasit….lejoje fëmijën të përpiqet për ta bërë vetë këtë. Edhe nëse i përdorë të dyja duart, është në rregull. Ai/ajo po mëson…
  • Me një kuti këpucësh me kapak të çarë, dhe disa kapakë të shisheve apo kavanozave, krijoni lojën e radhës dhe tregoni fëmijës se çfarë duhet të bëjë me to.