Ka ardhur bredhi në shtëpinë tonë

Materialet dhe mjetet: kartonë, ngjyra.

Zhvillimi i aktivitetit: Sot krijoni pemën tuaj të Vitit të Ri së bashku me fëmijën tuaj. E tëra çfarë duhet të bëni është të merrni disa pako me kartonë për ta bërë bredhin.

Mund ta preni në formë të trekëndëshit kartonin apo edhe mund t’i bëni tri pako në forma të ndryshme dhe t’i radhisni sipas madhësisë së duhur.

Lejojeni fëmijën që ta ngjyrosë bredhin sipas dëshirës.

Më pas, lexoni vjershën e fëmijëve: