Unë jam Shef kuzhine

Zhvillimi i aktivitetit: Të gjithëve na pëlqen ushqimi, por fëmijëve ju pëlqen më shumë të ‘ndihmojnë’ në kuzhinë. Pavarësisht moshës, prezantojeni fëmijën me përgatitjen e ushqimit. Çkado që vendosni të bëni sot, ai/ajo mund të ‘ndihmojë’ me rrotullimin, përzierjen ose thjesht duke goditur një tenxhere pranë jush. Bëjeni të ndjehet pjesë e gatimit dhe në fund shijojeni së bashku.