Maskat shtëpiake

Maskat shtëpiake janë mjaft të lehta për t’u bërë. Ka kaq shumë mundësi për personazhet, duke filluar nga kafshët e deri tek superheronjtë, dhe shumë mënyra të bërjes së tyre.

Maskat për fëmijë mund të bëhen prej llojeve të ndryshme të letrës ose pëlhurave, dhe të lidhen me llastik ose me ngjitës.  Fëmija zgjedh se çfarë dëshiron të bëjë si personazh.

Pavarësisht se si bëhet, ka të ngjarë që fëmija të gëzohet shumë.