Shishja sensorike

Zhvillimi i aktivitetit: Në një shishe të vogël të përshtatshme për dorën e fëmijës, hidhni brenda një ose dy artikuj që bëjnë zhurmë sa herë që shishja tundet. Ju mund ta lejoni fëmijën të luajë me të dhe të zbulojë zhurmat e ndryshme, ose mund ta luani një lojë së bashku dhe të imitoni njëri-tjetrin.