Frizbi në kushte shtëpiake

Çdo lloj i sportit e ka edhe anën pozitive kur mund t’i bëjmë edhe në kushte shtëpiake. Kësaj radhe të provojmë të bëjmë frizbi që fluturojnë shumë larg në hapësirë.

Letrat e kartonit apo të plastikës i preni bashkë me fëmijën dhe sikur në foto i ngjisni dy në anë të kundërta. Mund të ngjyrosen e të dizajnohen dhe më pas të jenë gati për lojë.

Më pas bëni gara me fëmijën duke provuar kush e hudh frizbin më larg.