Më i shpejti

Në tavolinën e bukës vendosni lugët e mëdha të drurit apo çfarëdo që keni në shtëpi dhe rregullojini sipas shembullit në foto.

-Një gotë plastike/letre apo një copë pambuk vendoseni para fëmijës suaj dhe bëni gara me të duke e fryrë me gojë, pa e prekur me dorë, në mënyrë që të mbërrijë deri te caku që e keni caktuar ju me një shenjë.

-Ata që kanë balonë në shtëpi mund ta fryjnë balonën dhe me frymën e balonës të shtyjnë gotën fëmijët duke e lëshuar dalngadalë.

Gara me prindërit në këtë lojë e shton atraktivitetin.