Tema e muajit Tetor, “Magjia e Vjeshtës

Në kalendarin më poshtë prezantohet tema mujore e shoqëruara me temat javore/ditore. Për aktivitetet që ju interesojnë klikoni mbi secilin aktivitet nëse janë me ngjyrë të gjelbër, që nënkupton që ai aktivitet është publikuar. Për më tepër ju mund të vizitoni Aktivitetet Ditore, Aktivitetet Javore ose Arkiva që të eksploroni në aktivitetet e kaluara. 

GRUPMOSHA TEMA JAVORE E HËNË (12/10/2020) E MARTË (13/10/2020) E MËRKURË (14/10/2020) E ENJTE (15/10/2020) E PREMTE (16/10/2020)
0 - 3 vjeç,
0-18 muaj
Ushqimi në familjen time ✅Dy duar, tri gjëra ✅Ushqehem dhe argëtohem ✅Gjejmë të njëjtat ✅Engima (puzzle) me fruta ✅Loja ndijore me fruta
0 - 3 vjeç,
18-36 muaj
Ushqimi në familjen time ✅Krijoj orarin tim ditor të ushqimit ✅Më ushqe! ✅Bëni sos ose pure molle vetë ✅A e mbajte mend? ✅Mini Pica
3 - 4 vjeç Kafshët që jetojnë në drunjë ✅Bufi ✅Rosa ✅Përralla "Rosaku i shëmtuar" ✅Ushqimorja e zogjve ✅Fluturo si.....!
4 - 5 vjeç Kafshët që jetojnë në drunjë ✅Foleja ✅Vezet me forma ✅Ne jemi zogj ✅Ketri me gjethe ✅Bufi
5 - 6 vjeç Ç’na dhuron vjeshta ✅Pemët dhe perimet ✅Ylli në mes të mollës ✅“Kush e ndërroi vendin?” ✅Çfarë ka formë rrethore? ✅Iriqi dhe mollët