“Mayıs teması, “”Çevremdeki her şey”

Aşağıdaki takvim, haftalık / günlük konuların eşlik ettiği aylık konuyu göstermektedir. İlginizi çeken etkinlikler için yeşilse her bir etkinliği tıklayın, yani etkinlik yayınlanmış demektir. Ayrıca, geçmiş etkinlikleri keşfetmek için Günlük Aktiviteler, Haftalık Aktiviteler veya Arşivleri ziyaret edebilirsiniz. 

Yaş grubu Haftanın konusu Pazartesi (11/05/2020) Sali (12/05/2020) Carsamba (13/05/2020) Persembe (14/05/2020) Cuma (15/05/2020)
0 - 3 yaşında Trupi im ✅ Shqisat e mia ✅ Vallëzojmë me muzikë ✅ Në këndin e leximit Format gjeometrike në trupin tim Zgjedh lojën time
3 - 4 yaşında Në pranverë ✅ Luajmë e vrapojmë sipas kubit ✅ Pemët në pranverë ✅Akullorja me numra Uji që ecën Kopjojmë hijen
4 - 5 yaşında Unë mësoj për botën ✅ Albumi i flamujve të vendeve të Europës ✅ Mesazh nga unë ✅Ushqimi i preferuar Udhëtim imagjinar Pro dhe kundër
5 - 6 yaşında Mësoj dhe rritem ✅ Qyteti im ✅ Tenis me balona ✅Ndërtojmë forma Takohemi nga ekrani Dita e eksperimenteve