Tema maja, „Sve oko mene“

Kalendar u nastavku predstavlja mesečnu temu praćenu nedeljnim / dnevnim temama. Za aktivnosti koje vas zanimaju kliknite na svaku aktivnost ako je zelene boje, što znači da je aktivnost objavljena. Nadalje možete posjetiti Dnevne aktivnosti, Sedmične aktivnosti ili Arhivekako biste istražili prošle aktivnosti. 

Starosna grupa Nedeljne teme Ponedeljak (11/05/2020) Utorak (12/05/2020) Sreda (13/05/2020) Ćetvrtak (14/05/2020) Petak (15/05/2020)
0 - 3 godine Trupi im ✅ Shqisat e mia ✅ Vallëzojmë me muzikë ✅ Në këndin e leximit Format gjeometrike në trupin tim Zgjedh lojën time
3 - 4 godine Në pranverë ✅ Luajmë e vrapojmë sipas kubit ✅ Pemët në pranverë ✅Akullorja me numra Uji që ecën Kopjojmë hijen
4 - 5 godine Unë mësoj për botën ✅ Albumi i flamujve të vendeve të Europës ✅ Mesazh nga unë ✅Ushqimi i preferuar Udhëtim imagjinar Pro dhe kundër
5 - 6 godine Mësoj dhe rritem ✅ Qyteti im ✅ Tenis me balona ✅Ndërtojmë forma Takohemi nga ekrani Dita e eksperimenteve