Ushqimi i shëndetshëm për fëmijët gjatë pandemisë COVID – 19

Mbrojtja më e mirë ndaj Covid-19 bëhet duke forcuar sistemin imunitar të fëmijëve përmes ushqyeshmërisë së shëndetshme. Mbipesha dhe nënpesha mund të ulin imunitetin dhe të rrisin rrezikun e përballjes në formë më të rëndë me viruse.

    Leave Your Comment

    Your email address will not be published.*