Loja me kontraste

Zhvillimi i aktivitetit: Loja në bark është shumë e rëndësishme për zhvillimin e foshnjes, pasi stimulon forcimin e muskujve dhe koordinimin. Shtojani qëndrimit në bark sot edhe një qese në të cilën keni vendosur materiale me ngjyra që krijojnë kontrast me njëra tjetrën dhe stimulojeni fëmijën që të luajë me to.