Mjetet e nevojshme: Rrathë, karrige.

Aktiviteti: Ushtrimet e zvarritjes kanë të bëjnë me lëvizje të koordinuara të trupit. Këtë gjë mund ta bëjmë përmes lojës me ide të ndryshme. Afrojmë karriget afër njëra tjetrës, dhe vendosim mbi to rrathët e renditura. Fëmijët do të kalojnë nën to duke u zvarritur një pas një.