Prolećna razglednica

Materijali i pribor: papir, boje, makaze i lepak.

Odvijanje aktivnosti:Proleće dolazi i sva deca su srećna zbog toga. Proleće znači da će se više igrati napolju, više će se šetati i da će nositi tanku odeću, onako kako to vole deca. Zbog toga, da napravimo prolećnu razglednicu zajedno sa decom, kako bismo pokazali da mnogo volimo ovo godišnje doba i da ga nestrpljivo čekamo.

Ova razglednica je veoma jednostavna za vaše dete, a čak i ako nemate bele listiće, dovoljno je da imate stranice iz sveske ili bilo kakvu kutiju koju imate kod kuće. Imajući u vidu da vaše dete ne zna da piše i čita, pišite ukratko ono šta vaše dete želi da napiše u razglednici.

Obratite mu se pitanjem: Dušo, šta bi napisao proleću? Da li želiš da dolazi brže ili sporije, da li želiš da ti donese puno cveća u dvorištu ili puno voća? Razgovarajte o dobrim stvarima u proleću i zahteve koje ima proleće, radeći razglednicu kao na slici.

Ovu razglednicu zalepite na prozoru i recite detetu da će sunce videti razglednicu i da će ubrzati da nas zagreje i da nam brže donese prolećno doba.

  • Data
  • Kategoria
  • Shpërndaj