Phikoipaske Matriyalya

Në këtë  faqe mund të gjeni dokumente, fotografi, video dhe materiale të tjera lidhur me zhvillimin e fëmijëve në moshën e hershme, këshilla për mirëqenien psikologjike të prindërve etj.

Biqhal Video

Digitalyuni  forma vash biqhalipe e matrialengo Video kotar o dadalarya / krisyuno  diklarno pe lugipe e realizipasko vash divune aktivitetya

Biqhal tasfiri

Digitalyuni  formavash biqhalipe e matrialengo Tasfiri kotar o dadalarya / krisyuno diklarno pe lugipe e realizipasko vash divune aktivitetya.