Këshilla të përgjithshme, si të flasim me fëmijët për COVID-19!

Derisa shtohet numri i familjeve që përballen me distancimin shoqëror, vetë-karantinën, dhe mbylljen e shkollës dhe punës si rezultat i COVID-19, është e mundur të ndjeheni të stresuar – jo vetëm në lidhje me çështjet shëndetësore, por edhe me realitetin e papritur të të qenit të izoluar në shtëpi për shumë ditë me të vegjlit tuaj energjik.