Per gati me se 3 muaj kam shijuar çdo moment me fëmijët e mi. Dhe nuk mund te them qe ne fillimisht nuk me kapi pak paniku kur u mbyllen shkollat, sepse nuk mund të dija se si do ti menaxhoja të tre fëmijët 24/7. Mirëpo, lansimi i platformës Edukimi në Distancë Kujdesi, Zhvillimi dhe Edukimi në fëmijërinë e hershme për moshën 0 – 6 vjeç për mua ka qenë një ndihmesë e madhe. Madje u krijua një rutinë ditore e vizitës së platformës për të realizuar aktivitetet e ditës.

Prind