Platforma ka qene nje mjet shume I qelluar gjate periudhes se pandemise, dhe duhet te vazhdohet edhe me tej, ne kushte normale kur femijet jane ne kopsht. Kjo per arsye se platforma ka sherbyer per vetedijesimin e prinderve per rendesine e angazhimit me femijet per zhvillimin e tyre dhe ka kontribuar qe si femijet ashtu edhe prinderit te jene me te pergatitur.

Prind